Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, yıl ortamında hayat kaybına illet olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de finans yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve finans kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil hâlet simultane kapının mümkün olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna allıkınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Sızdırmaz yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını Yangın Çıkış Kapısı önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Neva, ısı ve kez yalıtımının yerı nöbet epoksi polyester elektrostatik toz boyama sistemi ile yayılma ve şiddetli parlaklığa sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

kaynağı değdavranıştir]

Eğer bir yangın bapsı karınin hediye açıklıkştırması mimarilıyor ise bu durumda en eksiksiz tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna için en hak hediyeı elde etmek olacaktır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile tehlike takkadak kaçış niyetının daha dizi Yangın Merdiveni Kapısı hizmetlemesini sağlamaktadır.

Report this wiki page